Ősök nyomában

Családfa készítés egyszerűen

Reklám

Myheritage

Ajánlatok

Szoftverek

Utolsó kommentek

Archívum

Érdekes szoftvert mutatott be a techline

2008.03.03. 07:29 - elde

Címkék: software szoftver ingyenes családfa családfa készítés genealogy

A Telling Stories szoftver

A Telling Stories segít nekünk abban, hogy amolyan képes-zenés biográfiát alkossunk – akár saját, akár szeretteink életéből. Azonban nem csak egy egyszerű zenés diavetítésről lesz szó (hiszen ilyesmit bármilyen szoftverben készíthetünk) – a Telling Stories a világ eseményeinek kontexusába helyezi a felhasználó életének eseményeit. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a szoftver indításakor megadjuk nevünket, adatainkat és születési időnket. Ugyanitt megadhatjuk életünk fontosabb eseményeinek dátumait (pl. esküvő, érettségi, első munkahelyünk, stb.) majd beolvassuk a fotókat – ezekhez szintén nem árt tudnunk a körülbelüli dátumokat. A szoftver ezek után automatikusan társítja életünk eseményeit a világ jelentősebb eseményeivel, így megtudhatjuk például, hogy éppen a magas-tátrában voltunk szabadságon amikor ledőlt a berlini fal, hogy ugyanazon a napon születtünk amikor Newton, vagy éppen pontosan akkor érettségiztünk amikor Kennedy. Az elkészült bemutatót persze teljesen átformálhatjuk, a képek alá tetszőleges zenét, hátteret és szöveget rakhatunk, ha van mikrofonunk akkor hangalámondást is készíthetünk – ha pedig nagyon elvetemültek vagyunk, akkor videó-betétekkel is szórakoztathatjuk családtagjainkat. A bemutató elkészítése szerencsére egyáltalán nem bonyolult – egy varázsló fog minket végigvezetni a különböző lépéseken.


A szoftver sajnos fizetős, de van egy 30 napos ingyenes triál változata, és kipróbálhatjuk, s ha meg nyerte tetszésünket, akkor megvásárolhatjuk ($29.95)

Forrás: techline.hu

Így, a leírás alapján jó kis programnak tűnik, érdekes kiegészítője lehet a családfakészítésnek, valamelyik nap kipróbálom.

A bejegyzés trackback címe:

https://myheritage.blog.hu/api/trackback/id/tr70361569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása